El masculí del Club Gel Puigcerdà s'enfrontarà aquest cap de setmana al Barça, en un derbi que es viurà a la pista de gel cerdana. L'equip blaugrana va recuperant jugadors lesionats i mica en mica està agafant un ritme de competició.

El CG Puigcerdà en tres setmanes només ha jugat un partit i ha descansat dos caps de setmana. Això podria afectar a l’equip a nivell d’intensitat i ritme de joc. Els groc i negres van fer un partit molt seriós a Barcelona guanyant en una pista molt complicada en les últimes temporades. El club confia en l'afició per ajudar els jugadors a batre un rival dur i intentar quedar primers en la fase regular de la lliga.

Per la seva banda el conjunt femení té un partit vital per la lluita per entrar als playoff. S'enfrontarà al Quimeras. Són dos equips que estan empatats a punts ara mateix a la classificació en tercera i quarta plaça. Es preveu un partit igualat en el que els detalls poden ser determinants.

Per aquest partit el Puigcerdà comptarà amb un equip similar al que va aconseguir un punt en la pista de Valdemoro, però repetir victòria, després de la de la setmana passada.

Notícies del Pirineu