La restauradora Ada Parellada ha impartit un taller de ‘batchcooking’ per a les famílies dels centres educatius de la Seu. La proposta ha fet l’elaboració de receptes de fons de nevera per cuinar fins 80 plats durant l’any. D’altra banda, també s’han donat indicacions per evitar el malbaratament alimentari.

Els assistents al taller han rebut un dossier amb una proposta de menú setmanal i les receptes que s’han fet en aquest, com un oli d’all i julivert, una salsa romesco i un plat de cigrons amb carbassa i espinacs.

Aquesta iniciativa forma part del projecte Mengem d’Aquí, centrat en reduir la quantitat de menjar que acaba a la brossa. Per aconseguir-ho treballa amb els diferents implicats en la problemàtica, com famílies, cuiners i monitors.

El taller s’ha retransmés en directe per l’instagram Mengem d’aquí i es pot tornar a visualitzar a través d’aquesta xarxa.

Parlen al vídeo: ADA PARELLADA, RESTAURADORA - ANNA GALLART, TÈCNICA EDUCACIÓ CCAU

Notícies del Pirineu