L'ocupació hotelera a Cerdanya fregarà el ple pel pont de la Puríssima. A hores d'ara, gairebé s'ha omplert tota l'oferta d'allotjaments turístics, sobretot del dissabte al dilluns. El sector espera, doncs, l'arribada de centenars de visitants, la majoria atrets per la neu i l'esquí.

Així, doncs, l'obertura de totes les estacions d'esquí cerdanes i les bones condicions de la neu seran el principal reclam per passar aquests dies festius a la comarca.

De fet, els hotelers fa dies que tenen forces reserves per la Puríssima i no han detectat cancel·lacions d'última hora provocades per l'empitjorament a nivell global dels indicadors covid.

A banda del sector hoteler, les empreses d'activitats turístiques, comerços, restaurants i bars també esperen molta afluència de visitants que, com hem dit, la majoria d'ells arribarà dissabte al matí.

Parlen al vídeo: NÚRIA VIDAL, PORTAVEU ASSOCIACIÓ HOTELS I CÀMPINGS CERDANYA

Notícies del Pirineu