L'Hospital de Cerdanya ha tornat a restringir les visites al centre a causa de la situació epidemiològica actual. A partir d'ara, doncs, no es permeten les visites als pacients ingressats ni tampoc acompanyants, excepte en casos de pacients vulnerables o infants. En aquests casos es limita només a una persona i sempre la mateixa. Tampoc es permet anar acompanyat a consultes externes ni a urgències, menys en casos especials, com hem dit.

Des del centre hospitalari es demana que si es va a Consultes externes, es respecti l'hora de la cita, es porti la mascareta ben posada, es mantinguin les distàncies i es faci ús del gel hidroalcohòlic.

Per altra banda, aquest dijous hi ha una persones amb covid ingressades a l'hospital transfronterer. Des de mitjans de setembre fins ara el centre ha tingut un degoteig constant d'ingressos, amb un màxim de tres hospitalitzats.

Des del març del 2020, l'hospital de Cerdanya ha detectat 920 casos i s'han registrat 297 ingressos. Hi han hagut 18 defuncions.

Notícies del Pirineu