El Món Màgic de les Muntanyes presenta la seva proposta més gormanda amb el Sabors de Nadal. 10 establiments de la Seu d’Urgell ofereixen productes dolços i salats, especialment creats per aquestes festes.

Aquesta iniciativa compta amb el suport d’associacions i entitats de la ciutat com Menja’t l’Alt Urgell que ja prepara tallers per a infants i la poció dels minairons.

D’altra banda, l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell també participa en la iniciativa amb sobres de sucres col·leccionables amb imatges dels minairons i la beguda Ginfer.

La Unió de Botiguers de la Seu també ha presentat activitats que ha organitzat com el Mercat de la Fada del Quer, on hi tindrà lloc un taller de manualitats perquè els infants elaborin el seu fanalet.

Els comerços que participen en aquesta campanya gastronòmica estan identificats amb un minairó a la porta i un cartell identificatiu de Sabors de Nadal.

Parlen al vídeo: NÚRIA TOMÀS, REGIDORA COMERÇ LA SEU D’URGELL - MARISOL SALVADÓ, MENJA’T ALT URGELL - MIQUEL ÀNGEL SÀNCHEZ, PRESIDENT ASSOCIACIO HOSTALERIA ALT URGELL - ROSA GINESTA, UBSU

Notícies del Pirineu