El Museu Diocesà d’Urgell ha creat un Calendari d’Advent virtual amb l’objectiu de donar a conèixer obres, curiositats i detalls que es troben en les instal·lacions. La proposta es pot veure a través de l’apartat d’activitats al web museudiocesaurgell.org

Aquesta iniciativa forma part d’altres activitats que el museu organitza per cridar l’atenció de la ciutadania. Entre aquestes hi ha el Busca-Busca, que consisteix en buscar 15 imatges de diversos elements del patrimoni, o l’Emocionari literari, un nou projecte que uneix l’àmbit literari amb les obres d’art.

El calendari d’advent, format per 24 caselles, descobrirà cada dia una mostra com poden ser pintures murals, escultures de fusta o orfebreria, sempre relacionades amb l’art i les dates de Nadal. La iniciativa ha començat amb una curiositat sobre la lluna que trobem a la capella de Sant Just de la catedral.

Aquesta proposta que comença enguany vol augmentar les visites del Museu Diocesà que es troba obert de dimarts a dissabte de deu a dos quarts de dues i de quatre a sis, i els dies festius de deu a una.

Parlen al vídeo: URGELL DURÓ, TÈCNICA MUSEU DIOCESÀ D’URGELL

Notícies del Pirineu