Les estacions d'esquí auguren una bona campanya d'hivern. Les reserves per al pont de la Puríssima i Nadal són positives i, per tant, el sector confia en tenir una temporada com les d'abans de la pandèmia. Ho han explicat els representats de les estacions d'esquí del Pirineu gironí durant la presentació de la temporada 2021-22 del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la diputació.

Des de l'ens provincial han indicat que per la Puríssima esperen superar el 90% de reserves en alguns sectors i per Nadal ja s'ha arribat al 70%.
Des de FGC han apuntat que la temporada passada va ser molt complicada degut al tancament de Cerdanya i Ripollès.

Tant l'estació de la Molina com Masella, que formen conjuntament el domini Alp2500, com l'estació de nòrdic de Guils Fontanera ja han obert portes i es preparen ara per a rebre els esquiadors durant el pont de la Puríssima, que representa el tret de sortida a la campanya d'hivern.

La presentació ha tingut lloc al Palau d'Esports i Congressos d'Alp i ha comptat amb representants polítics de la comarca, així com del sector empresarial cerdà.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, VICEPRESIDENT 2N DIPUTACIÓ GIRONA I ALCALDE DE PUIGCERDÀ - TONI SANMARTÍ, DIRECTOR FGC TURISME - MARTA VIVER, CAP COMERCIAL I MÀRQUETING LA MOLINA - RAMON BOTER, RESPONSABLE COMUNICACIÓ MASELLA - JOSEP MARTÍNEZ, DIRECTOR GUILS-FONTANERA

Notícies del Pirineu