Puigcerdà i la Guingueta d'Ix han inaugurat aquest dimarts a la tarda les obres de remodelació que s'han fet al pont internacional, que uneix els dos municipis sobre el riu Raur i, alhora, és també el principal pas fronterer entre els estats espanyol i francès. El projecte ha consistit en substituir les baranes per unes de noves i renovar el paviment destinat al trànsit.

L'acte solemne ha comptat amb la presència dels dos batlles i d'altres representats polítics d'ambdós costats, entre ells el prefecte Ettiene Stoskopf i la presidenta departamental Hermeline Malherbe. Tots ells han destacat la importància de treballar plegats, més enllà de les fronteres administratives.

L'actuació, que va finalitzar a l'estiu, ha tingut un cost de 40.000 euros i cada ajuntament n'ha finançat la meitat.
Des dels dos consistoris han destacat la bona entesa que sempre han tingut i han recordat els diversos projectes que organitzen conjuntament, com ara el festival transfronterer d'arts escèniques.

Parlen al vídeo: DANIEL ARMISEN, ALCALDE DE LA GUINGUETA D'IX - ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

Notícies del Pirineu