La rotonda de Montferrer podria tirar endavant molt aviat segons asseguren regidors de Compromís x Pirineu, després d’una reunió amb el subdelegat del govern a Lleida, José Crespín. El projecte, que es va començar a estudiar el 2012, va ser aprovat definitivament l’any 2016.

La projecció de la rotonda ja ha aprovat l’estudi de viabilitat, el pressupost que seria de més de 500.000 euros i el projecte tècnic. Ara, l’obra hauria de sortir a licitació pública i l’últim pas ja seria l’execució del projecte.

El Ministeri de Foment va anunciar l’inici de la construcció l’any 2019, tot i que finalment es va aturar per l’arribada de la pandèmia. Segons el subdelegat del govern a Lleida, el pressupost s’ha dedicat a ajudes relacionades amb la COVID, però ara ja es podrien reprendre els tràmits administratius.

Aquest tram, situat a la N-260, al seu pas pel poble de Montferrer, és un dels punts negres de l’Eix Pirinenc. El trencant és l’accés a l’Aeroport Andorra – La Seu d’Urgell i a la població d’Aravell.

Parlen al vídeo: CARLOTA VALLS, COMPROMÍS X PIRINEU

Notícies del Pirineu