L’estació d’esquí nòrdic, Tuixent – la Vansa, ha valorat molt positivament la rebuda de gent en aquests primers dies d’obertura. El primer cap de setmana d’inici de la temporada l’estació s’ha omplert i la previsió és que aquest pont de la Puríssima s’hi desplacin molts aficionats a aquest esport.

La instal·lació presenta algunes novetats per adaptar-se a les mesures sanitàries per la pandèmia. Entre elles, s’han adquirit màquines expenedores de forfets per aquelles persones que els hagin comprat en línia i evitar, així, cues a taquilles. D’altra banda, també en destaca l’eixamplament de les pistes per poder mantenir la distància de seguretat.

Des de l’estació asseguren que s’ha obert amb les millors condicions pel que fa a la neu, gràcies a dues importants nevades que hi ha hagut a la zona, i les condicions climatològiques que s’esperen pels pròxims dies.

Tuixent – La Vansa és una de les estacions que forma part de Tot Nordic, la mancomunitat de municipis per a la promoció de l’esquí nòrdic.

Parlen al vídeo: ALBERT NADAL, DIRECTOR TUIXENT – LA VANSA

Notícies del Pirineu