L'Arxiu Comarcal de Cerdanya ha acollit la presentació del conte infantil 'Jo, Chloe', de la periodista Noemí Prous i el psicoterapeuta Josep Santaulària, amb il·lustracions de Tona Casas. És una publicació que parla de les emocions i que vol mostrar a infants i famílies diferents maneres de veure el món.

El conte explica la història de la Chloe, una nena que afronta la separació dels seus pares. La protagonista intenta superar aquest conflicte aprenent a gestionar les emocions, acompanyada de diferents personatges que l'ensenyen a comprendre el que sent i també a veure altres maneres de copsar la realitat.

El conte, publicat per l'editorial el Cep i la Nansa, ha arribat a les llibreries gràcies a una campanya de micromecenatge, que en 15 dies va aconseguir el finançament necessari per fer-se realitat. Una part dels beneficis de la venda es destinarà a la Marató de TV3, que aquest any es dedica a la salut mental.

Els autors han avançat que, veient la bona acollida que està tenint la publicació, esperen que el conte obri una sega on es parli de diferents temes, sempre amb un enfoc realista.

Parlen al vídeo: NOEMI PROUS, PERIODISTA I AUTORA - JOSEP SANTAULÀRIA, PSICOTERAPEUTA I AUTOR

Notícies del Pirineu