Aquesta setmana han començat els treballs de renovació del paviment i la senyalització horitzontal del carrer Pol i Aleu i l’avinguda de Montserrat de Sort. Això, juntament amb les obres ja iniciades a l’avinguda Comtes de Pallars, en el marc de la reforma del Parc del Riuet, fan que aquesta setmana els dos principals eixos que creuen el nucli estiguin en obres. Per tot plegat, fins aquest divendres 3 de desembre, entre les 8 del matí i les 6 de la tarda, hi haurà pas alternatiu regulat per l’avinguda Comtes de Pallars, ja que l’avinguda Montserrat estarà tallada al trànsit. A més, també hi haurà talls puntuals al carrer Pol i Aleu. Recordem que a l’avinguda Comtes de Pallars s’hi està ampliant la vorera i s’eliminaran les places d’aparcament que hi havia per tal de desplaçar l’eix de la carretera i guanyar espai per als vianants.

Notícies del Pirineu