Després d’oferir diverses formacions i editar un llibret amb receptes, la cuina de bosc ha començat a fer-se lloc als restaurants pallaresos. El projecte ‘Cuina de bosc’, liderat pel programa ‘Al teu gust, aliments del Pallars’ i amb el suport de la Fundació Alícia, està permetent que diversos restauradors de la zona aprenguin a incorporar a les seves cartes i menús aliments silvestres que poden trobar a la vora de casa

A banda d’aquestes formacions personalitzades, que es realitzen als mateixos restaurants que ho demanen, aquest dilluns s’ha organitzat una jornada sobre cuina de bosc i salut. A través d’intervencions virtuals, en la seva majoria, diversos especialistes han ofert consells i informació en aquest àmbit.

Entre els ponents d’aquesta jornada hi ha hagut Joan Roca, del Celler de Can Roca, Anna Colomer, de DeBosc, així com experts en l’àmbit farmacèutic i les ciències de l’alimentació.

Parlen al vídeo: DOLORS ETXALAR, TÈCNICA ‘AL TEU GUST, ALIMENTS DEL PALLARS’

Notícies del Pirineu