Una trentena de comerços, entitats i clubs esportius de l’Alt Urgell participen en la campanya ‘Cap infant sense il·lusió’ que comença aquest dissabte, 4 de desembre, i estarà activa fins el dia 24.

Els tècnics de Serveis Socials estan redactant la carta als Reis amb els infants en situació de vulnerabilitat, a través de la campanya es vol aconseguir que almenys rebin un regal dels que han demanat.

Perquè aquesta iniciativa tingui repercussió en el comerç local es col·locarà una caixa, on dipositar les joguines noves, a cada establiment col·laborador.

A la campanya participen botigues de la Seu, d’Organyà, de Coll de Nargó i d’Oliana.

Parlen al vídeo: FRANCESC VIAPLANA, ALCALDE LA SEU D’URGELL - MARC VICENTE, PRESIDENT CLUB CADÍ CANOË-KAYAK - MARIAN LAMOLLA, TINENT ALCALDE ATENCIÓ A LES PERSONES LA SEU D’URGELL - MIQUEL ÀNGEL, ASSOCIACIÓ HOSTALERIA ALT URGELL - NÚRITA TOMÀS, REGIDORA DE COMERÇ LA SEU D’URGELL

Notícies del Pirineu