Gala Mestres ha demanat rescindir el seu contracte amb l’Associació Esportiva Sedis Bàsquet i deixa de ser jugadora del Cadí La Seu. L’entitat ha decidit acceptar la seva petició d’una manera amistosa per buscar el millor per la jugadora.
La de Vilanova i la Geltrú marxa en busca de noves oportunitats professionals que li permetin tenir més protagonisme en els partits.

El club ha volgut agraïr la seva dedicació a l’equip i li desitja sort en el seu futur, tant personal com professional.
D’altra banda, l’entitat ja ha fet pública una nova incorporació al Cadí La Seu. Júlia Soler arriba cedida fins a final de temporada des de l’Spar Girona.

La nova jugadora, nascuda a Banyoles, és una aler de 181cm que amb només 20 anys ja ha debutat en la Lliga Femenina 1, ha aconseguit l’or europeu U18 de 3x3, ha competit a la Final de la Lliga Catalana i ha disputat partits de l’Euroleague Women.
Soler finalitzava la seva temporada com a amateur amb 9,7 punts, 37,6% d’encert en tirs de camp, 3,5 rebots i 4,9 de valoració amb 20 minuts de mitjana.

La del Pla de l’Estany s’incorporarà a l’equip durant aquesta setmana i podria disputar el seu primer partit aquest dissabte.

Parlen al vídeo: JÚLIA SOLER, JUGADORA CADÍ LA SEU

Notícies del Pirineu