El Cadí La Seu s’imposa al Valencia Basket en un partit molt ajustat on totes les jugadores han tingut un paper clau per aconseguir una nova victòria a casa. Les urgellenques tanquen la desena jornada de la Lliga amb un resultat de 64 a 60.

Tot i que el partit ha començat amb bones sensacions per les blanc-i-blaves, el conjunt valencià ha aconseguit capgirar el marcador davant la falta d’anotació de les urgellenques, les quals han reaccionat i després d’un triple de Klaudia Lukacovicova han tancat la primera part 33 a 31.

La segona meitat encara ha estat més ajustada que l’anterior, cap dels dos equips ha aconseguit distanciar-se i el tercer quart ha finalitzat 47 a 47. Els dos conjunts han estat igualats durant els últims minuts. Irati Etxarri, amb cinc faltes personals, ha expulsada del joc i tot i que les valencianes han aprofitat per imposar-se al marcador, gràcies a l’encert d’Ariadna Pujol i Mikayla Pivec s’ha sentenciat el partit 64 a 60.

Les de Canut reafirmen la quarta posició a la Lliga amb aquesta nova victòria. La següent jornada, que també es disputarà al Palau d’Esports, enfronta les urgellenques contra l’Spar Gran Canaria.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU - RUBÉN BURGOS, ENTRENADOR VALENCIA BASKET

Notícies del Pirineu