La Salle de la Seu d’Urgell celebra la catorzena edició de l’Encesa Solidària, un acte per recollir diners que enguany es destinaran al projecte Fratelli del Líban, a través de l’ONG Proide. El projecte preveu actuacions com suport escolar per a infants i joves d’entre 3 i 15 anys.

Enguany la donació vol donar suport a les persones refugiades que es troben al Líban. Els alumnes han venut tíquets de l’encesa per un preu simbòlic d’un euro i també han fet parada solidària al mercat municipal.

Entre totes les activitats es preveu recollir entre 1.000 i 2.000 euros a través de les donacions de la ciutadania de la Seu i l’encesa, en la qual hi han participat gairebé els vuit-cents alumnes de l’escola. Aquesta iniciativa conjunta dels centres de La Salle a Catalunya beneficia cada any un projecte diferent.

L’acte ha tingut lloc al pati del centre educatiu, on s’ha creat un mural amb espelmes on s’hi podia llegir ‘Il·luminem el Líban’.

Parlen al vídeo: ANNA SANSA, DIRECTORA LA SALLE LA SEU D’URGELL

Notícies del Pirineu