Puigcerdà ha donat aquest dissabte el tret de sortida a la campanya de Nadal amb l'encesa de l'enllumenat nadalenc. La Fira de l'Encesa es celebra des de fa deu anys, tot i que l'any passat no es va poder organitzar per la situació sanitària, si bé sí que es van il·luminar els carrers i places. Enguany s'ha recuperat el compte enrere i el polsador per encendre els llums de colors.

S'ha col·locat enllumenat als carrers comercials, a les places Santa Maria i Herois i Cabrinetty, al passeig 10 d'Abril, la plaça Barcelona i també a l'entorn de l'estany, tal com es va fer l'any passat per primer cop. Cada any es renova part de la il·luminació però sempre es mantenen les figures típiques de l'època, com ara estrelles, arbres o ninots de neu.

La Fira de l'Encesa ha comptat amb l'actuació de Pas a Pas Gym Dance i amb focs d'artifici des del campanar de Santa Maria. La festa ha finalitzat amb coca i xocolata per a tots els assistents, que han estat molts.

Parlen al vídeo: MARTA RUFIANDIS, REGIDORA MEDI AMBIENT PUIGCERDÀ

Notícies del Pirineu