La primera nevada de la temporada ha arribat a l’Alt Urgell aquesta passada nit i alguns punts s’han vist coberts de neu fins aquest matí. El temporal ha afectat cotes baixes de Ribera d’Urgellet i la Seu d’Urgell on s’hi ha acumulat gruixos d’uns cinc centímetres.

El trànsit no s’ha vist afectat a la C-14 però s’ha demanat precaució per circular dins la Seu, en vehicle o a peu. Pel que fa a la N-260, al seu pas per Montferrer i Castellbó, al Port del Cantó s’ha necessitat cadenes per circular a primera hora i s’ha restringit el pas de vehicles pesants per vent.

Per altra banda, el Port de la Bonaigua, al Pallars Sobirà s’ha mantingut tallat fins al migdia quan s’ha reobert amb l’obligació de circular amb cadenes.

Pel que fa a la nevada als Pallars i Alta Ribagorça, s’han acumulat fins a 41 centímetres a Boí, 28 a Tavascan i 17 a Espot. Les condicions climatològiques han fet necessaris els equipaments especials des de Llavorsí i Vilaller en sentit nord.

Notícies del Pirineu