Tret de sortida a la temporada a l'estació de la Molina. Aquest dissabte, el complex ha obert portes oferint als esquiadors un 40% de les pistes, xifra que en altres inicis de temporada no havia pogut assolir. Els gruixos de neu han estat d'entre 20 i 40 cm.

Des de les instal·lacions s'han mostrat satisfets de poder obrir un percentatge important del domini en una data tan primerenca i confien en anar ampliant els quilòmetres esquiables en les properes setmanes.

La Molina segueix apostant per la digitalització de les instal·lacions. Així, es recomana que per evitar cues es compri el forfet recarregable en línia.

Primer cap de setmana, doncs, de la temporada que molts han aprofitat per recuperar sensacions.

Tant la Molina, com Masella que va obrir divendres, encaren amb optimisme la temporada. Aprofitaran les baixes temperatures que s'esperen aquests dies i les possibles nevades per tenir-ho tot a punt pel Pont de la Puríssima.

Recordem que, a Cerdanya, Guils-Fontanera, Lles i Portè-Pimorent també han iniciat ja la temporada. Pel que fa a la resta del Pirineu, Boí-Taüll i Baqueira-Beret han obert aquest cap de setmana i s'afegeixen a Port-Ainé i Tuixent la Vansa.

Parlen al vídeo: MARTA VIVER, CAP COMERCIAL I MÀRQUETING LA MOLINA - LLUÍS, VE DE COLERA

Notícies del Pirineu