El femení del CG Puigcerdà ha sumat tres punts més a casa, després de guanyar el Huarte per 6-2. L'equip es va sobreposar a les poques jugadores disponibles i va ser superior. La búlgara Lisichkova va tenir un paper destacat, ja que va disputar els 60 min de joc sense cap canvi, el que ha demostrat la seva capacitat física. La seguretat de Moreno a la porteria, evitant gols d'escapada, també va ser clau per aconseguir la victòria.

Les autores dels gols van ser Giménez Pereiro, Lisichkova, Bascon, en dues ocasions cadascuna.
Amb aquest resultat positiu, el conjunt groc i negre es situa a la tercera posició amb 13 punts, empatat amb el Valdemoro. Precisament, la propera cita enfrontarà aquests dos equips, de manera que quedarà definició la tercera posició provisional. Les cerdanes confien en poder entrar a play off.

Recordem que l'equip masculí ha descansat aquest cap de setmana.

Notícies del Pirineu