Quim Delgado optarà a l’alcaldia de Tremp després de ser designat cap de llista de Junts a la capital del Pallars Jussà. L’Assemblea d’associats de Junts per Catalunya a Tremp celebrada aquesta setmana l’ha proposat per al càrrec per unanimitat. Nascut a Barcelona fa 56 anys, Delgado és llicenciat en Dret i ha exercit d’advocat a Tremp des de l’any 1991. Va formar part de la direcció nacional de l’ANC i va ser un dels impulsors de la creació d’Òmnium Pallars. Es va involucrar en política en les darreres eleccions al Parlament i fa uns mesos va ser nomenat cap de la delegació del Govern a l’Alt Pirineu i Aran. Junts per Tremp ha destacat la seva reconeguda trajectòria en l’àmbit associatiu així com els seus coneixements tècnics, que asseguren que l’avalen per dirigir un ajuntament com el trempolí. Delgado agafarà el relleu d’Anna Ritz, que va encapçalar la llista de la formació a les últimes eleccions municipals però que ha deixat l’Ajuntament a mig mandat.

Notícies del Pirineu