El CG Puigcerdà femení rebrà aquest dissabte el club navarrès, el Huarte de Pamplona, per intentar guanyar a casa el primer partit de la temporada. Fins ara tots els punts de les de la vila, fins a 10, s’han aconseguit lluny de la pista cerdana.

L'equip comptarà amb les jugadores justes per poder confeccionar el conjunt i a més està a la corda fluixa per entrar al play off. Ara mateix sembla força clar que el Txuri Urdin i el Majadahonda seran les primeres dues aspirants al títol. Les altres dues places se les disputa el Puigcerdà, el Jaca, el Quimeras Valdemoro i el Milenio Panthers. Així doncs, no serà fàcil poder aconseguir una plaça.

Les cerdanes faran tot el possible, però, per superar les navarreses, que encara no han guanyat cap partit aquesta temporada però els darrers ja ha plantat cara a equips que en teoria estan a un nivell superior, com Jaca o les invictes del Txuri.

Notícies del Pirineu