L'estació de Masella ha obert portes aquest divendres i ha donat per inaugurada la temporada 2021-2022. Ho ha fet obrint 10 pistes que representen 22 quilòmetres esquiables i el 100% del desnivell de l'estació. El complex ha pogut encetar la temporada gràcies a la feina feta els últims dies i, sobretot, a la nevada de principis de setmana.

Esquiadors de Barcelona, Girona o Manresa que han decidit calçar-se els esquís per començar la temporada.

La temporada d'esquí comença, doncs, amb optimisme. Des de Masella confien en poder tenir una temporada com les d'abans de la pandèmia i deixar enrere les restriccions de mobilitat de l'any passat, que van impedir que molts esquiadors poguessin arribar a pistes. De fet les previsions per a les properes setmanes són bones.

Des del complex han recordat que mentre no es pugui mantenir la distància de seguretat s'ha de portar mascareta, així com en els accessos als remuntadors i durant el trajecte. També han indicat que els forfets es poden tramitar en línia per evitar cues i també reservar material o classes d'esquí.

A més de Masella, Guils-Fontanera, Lles i Tuixent la Vansa també han iniciat aquest divendres la temporada. La Molina ho farà dissabte.

Parlen al vídeo: MAITE MARTÍ, RESPONSABLE COMUNICACIÓ MASELLA - DÉSIRÉE GARCIA, VE DE MANRESA - ROBERT HUELAMO, VE DE GIRONA - MAITE MARTÍ, RESPONSABLE COMUNICACIÓ MASELLA

Notícies del Pirineu