El col·lectiu feminista de l’Alt Urgell organitza una marxa de torxes per la Seu en commemoració del 25N, i per reivindicar el feminisme com a lluita contra totes les violències i les injustícies que pateixen les dones com precarietat laboral o dificultat d’accès a l’habitatge.

L’acte programat per aquest dijous ha agrupat una cinquantena de persones a la plaça dels Oms on s’han encès les torxes i s’ha llegit un manifest contra la violència de gènere.

La marxa, encapçalada per una pancarta sota el lema de ‘Juntes som més fortes’ s’ha dirigit cap al Camí Ral de Cerdanya.
D’altra banda, l’acte també ha servit per reivindicar el dret a l’avortament quirúrgic al Pirineu.

El col·lectiu ha organitzat actes durant tota la setmana, com el quart cicle anticarcerari sobre dones i presó, una xerrada sobre l’avortament, la creació d’un mural col·lectiu i un taller d’autodefensa, que tindrà lloc diumenge a l’escola de teatre de la Seu.

Parlen al vídeo: LAIA, COL·LECTIU FEMINISTA ALT URGELL

Notícies del Pirineu