Davant l’augment en l’interès per les energies renovables, el grup de Compromís X Pirineu ha organitzat una xerrada a Montferrer amb la presència d’un enginyer i instal·ladors locals. L’acte, que ha tingut lloc al local social del poble, ha tingut una bona participació.

L’enginyer i tinent d’alcalde d’Oliana, Jordi Vila, creu que s’ha d’apostar per una de les modalitats més atractives actualment, l’autoconsum compartit.

Per la seva part, els instal·ladors asseguren que la qüestió que més els preocupa als clients és l’estalvi que pot suposar la instal·lació de plaques fotovoltàiques

D’altra banda, també s’ha explicat que les plaques solars són més rendibles per persones o empreses que gastin llum durant les hores diurnes.

L’empresa PEUSA també ha participat a l’acte, ja que entre els seus serveis s’inclou la instal·lació de plaques i la comercialització dels excedents d’autoconsum.

Parlen al vídeo: NATI VALLS, COMPROMÍS X MONTFERRER - JORDI VILA, ENGINYER - JOAN VILANA, INSTAL·LACIONS VILANA - JOSEP FUNOLLET, INSTAL·LADOR LOCAL

Notícies del Pirineu