Igual que la resta de comarques de l’Alt Pirineu, el Pallars Jussà també ha dut a terme aquest dijous actes amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. L’acte comarcal, que cada any es fa en una població diferent, s’ha realitzat aquest dijous al vespre a la sala d’actes del Cafè Modern d’Isona i s’ha iniciat amb la lectura d’un manifest.

L’acte s’ha clos amb el visionat de l’audiovisual ‘Trencant el Silenci’, protagonitzat per la companyia de dansa Contremporània. A través de la dansa, el vídeo escenifica simbòlicament situacions de violència de gènere. D’altra banda, durant tota la setmana s’han celebrat a la comarca diferents activitats relacionades amb aquesta commemoració organitzades per diferents entitats.

Parlen al vídeo: ROSA AMORÓS, ALCALDESSA D’ISONA I CONCA DELLÀ - JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ

Notícies del Pirineu