Greg Coonen presenta a la sala d’actes del Consell Comarcal de l’Alt Urgell la seva última publicació, ‘La pífia’. Una novel·la sobre un esdeveniment imprevisible que distorsiona els mercats financers i comença una trama per l’economia andorrana.

La presentació de la història de Greg Coonen, que transcorre entre Andorra i el Pirineu ha comptat amb la presència de l’escriptor Albert Villaró. L’obra té com a protagonista Ben Brennan, un corredor de borsa que comet un error al teclejar accidentalment un zero extra en una operació i provoca pèrdues enromes al Solarbanc.

A partir d’aquest fet es descobreix un complot dels serveis secrets russos per aconseguir el control del banc i desetabilitzar l’economia.

Tot i que Coonen assegura que el protagonista no s’assembla en res a ell sí que admet que s’ha inspirat en les seves experiències per escriure la novel·la.

Anem Editors, l’editorial de ‘La Pífia’, ha venut els drets audiovisuals a una productora que n’estudiarà la viabilitat de convertir l’obra en una sèrie amb Andorra com a escenari.

Parlen al vídeo: GREG COONEN, ESCRIPTOR

Notícies del Pirineu