L’Alta Ribagorça durà a terme a partir de desembre una campanya per intentar millorar la gestió de residus als apartaments turístics. Des del Consell Comarcal assenyalen que aquest és un dels sectors on es fa més difícil controlar aquesta qüestió, especialment en aquells apartaments gestionats per agències o propietaris que no resideixen a la comarca. A més, indiquen que la marcada estacionalitat turística condiciona molt la gestió dels residus, amb forts augments en èpoques vacacionals.

La campanya cosnsitirà, d’una banda en fer reunions amb els gestors d’apartaments turístics per conscienciar-los de la necessitat de millorar la gestió de residus. De l’altra es facilitaran bosses de reciclatge i cartells informatius amb les recomanacions sobre reciclatge. A banda de millorar els nivells de reciclatge, també es vol evitar que els visitants deixin residus al terra o fora dels contenidors.

Parlen al vídeo: MARIA JOSÉ ERTA, PRESIDENTA C.C. ALTA RIBAGORÇA

Notícies del Pirineu