Cerdanya s'ha sumat als actes organitzats arreu del territori amb motiu del 25 de Novembre, dia internacional per l'eliminació de la violència vers les dones. A les 12 del migdia, una trentena de persones s'han concentrat als jardins del Consell Comarcal per participar o escoltar la lectura del manifest del 25N. Des de l'ens reivindiquen els drets i llibertats de les dones i recorden que encara hi ha molta feina a fer.

Dotze persones, entre elles representants polítics locals, treballadors de l'ens comarcal i agents de Mossos d'Esquadra, han estat les encarregades de llegir conjuntament el manifest.

En acabar, aquells que han volgut han deixat un missatge a un mural col·lectiu. Missatges de suport a les víctimes, d'empoderament i de llibertat.

Per altra banda, al llarg de la setmana, l'àrea de Joventut de Puigcerdà ha organitzat diferents activitats relacionades amb el 25N i a les vuit del vespre s'ha convocat una concentració reivindicativa davant l'ajuntament de la capital cerdana.

Parlen al vídeo: CRISTINA ROTELLÀ, VICEPRESIDENTA CONSELL COMARCAL CERDANYA

Notícies del Pirineu