L'ajuntament de Puigcerdà ha adjudicat una part de les obres que s'emmarquen dins el pla de millora dels carrers del municipi, pressupostat en 580.000 euros. El consistori preveu, doncs, executar-ne una part abans d'acabar l'any i la resta un cop hagi passat el fred rigorós de l'hivern.

El pla de millora contempla la renovació de la Ronda dels Torreons, des del Passeig de la Sèquia fins a la plaça de l'Estació, el Camí de la Pedragosa, el carrer Pont de Sant Martí, el Font d'en Lleres, el Camí Antic de Llívia o els vials de la Perxa, Pompeu Fabra, Ronda Joan Maragall i Higini de Rivera i Alfons I, entre d'altres.

Principalment es renovarà el ferm, ja que s'ha malmès pel desgast i l'erosió del gel i la sal a l'hivern.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

Notícies del Pirineu