L’Ajuntament de la Pobla de Segur vol que el sector turístic i econòmic de la població s’impliqui en el projecte de remodelació i adequació de la façana fluvial. Per dur-lo a terme, l’Ajuntament ha demanat una ajuda de gairebé 3,4 milions d’euros als fons Next Generation. L’objectiu és convertir la Pobla en un centre de referència del turisme actiu, esportiu i d’ecoturisme del Pirineu, i és per això que es vol comptar amb el sector a l’hora de detallar les accions.

El projecte preveu adequar nous espais d’interès natural i paisatgístic al cotat dels rius que creuen la Pobla, la construcció d’una via verda fins a Collegats, un moll per a barques i piragües a la cua del pantà de Sant Antoni o desenvolupar els equipaments esportius previstos a la zona de l’àrea vacacional.

Parlen al vídeo: MARC BARÓ, ALCALDE DE LA POBLA DE SEGUR

Notícies del Pirineu