L’escola municipal de música de la Seu d’Urgell organitza audicions durant aquesta setmana. Cada tarda, a partir de dos quarts de sis, la Sala Sant Doménec acolleix una mostra del que l’alumnat està treballant durant el curs.

Tot i que normalment aquest acte es fa obert al públic, sobretot pensat per les famílies dels participants, enguany pel repunt de casos de COVID que hi ha a la ciutat es fa a porta tancada, només pels alumnes.

El centre ha habilitat un enllaç d’una plataforma de vídeo pels pares, d’aquesta manera poden seguir les obres en directe. El repertori d’instruments és variat i compren des del piano fins la guitarra elèctrica. En les audicions també s’ha vist una mostra de cantants.

Aquest acte s’ha organitzat en commemoració de la patrona dels músics, Santa Cecília, que es celebra el 22 de novembre.

Parlen al vídeo: SÒNIA LANAU, DIRECTORA ESCOLA MUNICIPAL MÚSICA

Notícies del Pirineu