Ja es pots tramitar el forfet d'esquí bonificat per a primer resident a Cerdanya. Gràcies a un conveni entre Ferrocarrils de la Generalitat i el Consell Comarcal cerdà es posa a disposició un forfet a un preu reduït per a tota la temporada 2021-2022 a aquells veïns i veïnes que faci més de 3 anys que tenen la primera residència a la comarca.

La sol·licitud es pot tramitar presencialment o bé electrònicament a través de la web del Consell Comarcal.

Els preus del forfet de temporada a la Molina per a primers residents va dels 50 per als infants i veterans als 411 euros per als adults a partir de 25 anys. Per poder esquiar al domini Alp 2050, estacions de la Molina i Masella, els preus van dels 70 als 720 eur.

Una vegada presentada la demanda, el Consell comprovarà la validesa de les dades i en notificarà l'aprovació per tal que posteriorment els interessats es posin en contacte amb les oficines de la Molina, on tramitaran el forfet definitiu. 

Recordem que les dues estacions cerdanes tenen previst iniciar la temporada aquesta setmana.

Notícies del Pirineu