Bolvir ha inaugurat aquest dissabte el nou parc infantil de Talltorta, situat just davant l'església de Sant Climent. El bisbe d'Urgell i copríncep d'Andorra, Joan-Enric Vives, ha estat l'encarregat d'inaugurar el nou espai de lleure. De fet, el parc es situa on abans hi havia l'hort de la rectoria, per això s'ha mantingut aquest nom.

És, doncs, el primer espai lúdic que es crea a Talltorta que ja poden utilitzar veïns i visitants.

L'actuació ha tingut un cost d'uns 40.000 euros, finançats per l'ajuntament de Bolvir.

La inauguració ha comptat amb l'assistència de nombrosos veïns i veïnes. Prèviament ha tingut lloc una missa a l'església de Sant Climent i més tard el pavelló esportiu ha acollit el dinar de la gent gran, que ha aplegat uns 140 comensals-.

Parlen al vídeo: ISIDRE CHIA, ALCALDE DE BOLVIR

Notícies del Pirineu