Veïns de Gerri de la Sal han començat una recollida de signatures per demanar a Foment i al Servei Català de Trànsit més mesures per reduir la velocitat dels cotxes que circulen per la Nacional 260 quan creuen el poble. La queixa, compartida per l’Ajuntament, es deu al fet que tot i els passos elevats i els senyals lluminosos, molts conductors fan cas omís i segueixen passant a gran velocitat.

Entre les possibles solucions, des de l’Ajuntament apunten a l’opció de posar semàfors i radars.

La velocitat a la travessia urbana està limitada a 30 per hora, però els veïns asseguren que han vist passar vehicles a 80 i 100 per hora. En algunes ocasions, alerten que fins i tot es produeixen avançaments a l’interior del poble.

Parlen al vídeo: ANNA SENTINELLA, ALCALDESSA DE BAIX PALLARS

Notícies del Pirineu