L’empresa duanera, Fornesa, celebra el seu centenari amb un concert de l’Orquestra Cadí a la Sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell, on hi ha tingut lloc l’homenatge als seus presidents.

Més de dues-centes persones han assistit a l’acte de la històrica empresa que s’especialitza en tasques d’agent de duanes i transitaris a la frontera d’Espanya amb Andorra.

La celebració ha volgut tenir un record per a les persones que han fet possible que Fornesa compleixi 100 anys. Des del seu fundador, Joan Fornesa Rodergas i el seu fill Joan Fornesa Puigdemasa, fins el responsable de la gran expansió dels serveis transitaris i logístic arreu de l’estat espanyol, Albert Fornesa Betriu. Completant els agraïments amb el President honorífic, Albert Fornesa Rebés.

Fornesa, continua sent una empresa familiar, tot i que actualment compta amb un gran equip professional, liderat pel director, Gerard Santos i la responsable de duanes, Eva Trabazo.

L’acte ha finalitzat al Parador de Turisme on s’ha entregat un exemplar a cada assistent del llibre commemoratiu del centenari, que recull imatges i testimonis de Fornesa durant aquests 100 anys.

Parlen al vídeo: ALBERT FORNESA, PRESIDENT HONORÍFIC

Notícies del Pirineu