L’ajuntament de la Seu d’Urgell presenta el programa nadalenc ‘El Món Màgic de les muntanyes’, amb una setantena de propostes que tindran lloc entre el 4 de desembre i el 6 de gener. La majoria d’activitats es mantenen en un format exterior.

Tot i que es compleix la normativa COVID des del consistori asseguren que es farà un seguiment de les dades, degut al repunt de casos que té actualment la Seu.

Entre les novetats en destaca el retorn del teatre ‘El rescat dels Minairons’ que farà 5 actuacions a partir del 19 de desembre.

D’altra banda, els Mercats de Nadal, que es celebraran els dissabtes 4 i 18 de desembre, es mantenen al Passeig Joan Brudieu per complir amb les distàncies de seguretat.

Pel que fa a la cavalcada de reis es mantindrà la recepció a la plaça Joan Sansa i es descarta la rebuda al Parc del Segre.

El programa compta amb quatre propostes pels joves de la ciutat amb concerts, cinema, un escaperoom city i laser combat.

Les propostes començaran el dia 4 de desembre amb l’encesa de llums que preveu un castell de focs, organitzat pels Diables de l’Alt Urgell, des de la plaça dels Oms.

Parlen al vídeo: FRANCESC VIAPLANA, ALCALDE - JORDI FÀBREGA, VICEALCALDE - CARLOS GUÀRDIA, REGIDOR CULTURA - MIREIA FONT, REGIDORA FIRES I MERCATS - NÚRIA TOMÀS, REGIDORA INFÀNCIA - JOAN LLOBERA, REGIDOR JOVENTUT

Notícies del Pirineu