Una setantena de participants han assistit a la setena edició del Workshop ocupacional que recupera la presencialitat després de la pandèmia. Durant tot el matí, el Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu, ha acollit gairebé dues-centes entrevistes per cobrir quaranta ofertes de feina.

En total, la proposta ha tingut la participació de 17 empreses: 6 provinents d’Andorra com Caldea o el Centre Comercial Andorrà i 11 de la comarca, com Taurus, Hotelet Estamariu i Peusa, entre altres.

Tot i que gran part d’ofertes han estat relacionades amb la temporada d’hivern, la tècnica de treball a l’Alt Pirineu i Aran, Íngrid Colilles, destaca ofertes especialitzades d’empreses de la comarca. D’altra banda, pel que fa als assistents, en destaca perfils molt diferenciats entre gent jove sense formació i persones amb molts anys d’experiència.

Aquesta iniciativa ha estat organitzada per l’ajuntament de la Seu d’Urgell, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, l’Oficina jove de l’Alt Urgell i el Consorci Alt Urgell Cerdanya.

Parlen al vídeo: ÍNGRID COLILLES, TÈCNICA TREBALL OJAU

Notícies del Pirineu