El president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, ha visitat aquest divendres Puigcerdà per assistir als actes del 50è aniversari de la penya barcelonista de la vila. Primer, ha estat rebut a l'ajuntament per l'alcalde Albert Piñeira, el president de la penya Pere Domingo i diversos regidors-es, socis i aficionats. Després d'intercanviar-se alguns obsequis amb el batlle, Laporta ha signat el Llibre d'Honor de la Vila.

Posteriorment el president del Barça s'ha reunit amb un centenar de socis i sòcies al local de la penya de Puigcerdà, situat a la plaça del Sol. Allà ha estat rebut amb aplaudiments i, després de saludar-los un per un, els ha dirigit unes paraules de felicitacions per l'aniversari i també d'agraïment pel seu suport.

La penya barcelonista de Puigcerdà es va fundar, doncs, el maig del 1971. Cada 1 de maig celebra l'aniversari amb algun acte especial. L'any passat, però, no es va poder celebrar quan tocava per la pandèmia ni tampoc el passat mes de maig. Per això, abans d'acabar l'any, l'entitat va decidir organitzar una celebració encara més especial per ser el 50è aniversari.

La penya barcelonista de Puigcerdà compta actualment amb uns 400 socis i sòcies de totes les edats, la més petita té només 2 anys.

La celebració del 50è aniversari ha finalitzat amb un sopar de 140 comensals a l'Hotel del Prado.

Parlen al vídeo: JOAN LAPORTA, PRESIDENT FCB - PERE DOMENGO, PRESIDENT PENYA BARCELONISTA PUIGCERDÀ

Notícies del Pirineu