Golejada en majúscules la que ha protagonitzat aquest cap de setmana l'equip sènior masculí contra el Milenio Phanters de Logronyo: 16 a 6. El femení, per altra banda, ha perdut a la pròrroga per 3-2 a casa les Quimeras Valdemoro.

Els homes de Barnola i Hilario van golejar, doncs, el cuer en la classificació. Hi van haver gols de Zemchenko, Skutar, McGovern, Boronat, Costa, Granell i Jociles. Els jugadors de la Rioja no van cometre les mateixes errades que en la darrera visita a Puigcerdà i van evitar en bona mesura les sancions. Tot i això una plantilla justa per jugar i encara amb marge de millora va ser determinant perquè el Puigcerdà s’acabessin imposant.

Ha estat un partit per sumar tres punts, donar minuts als menys habituals i seguir consolidant mecanismes de cara a futurs duels més renyits. Amb aquesta victòria el Puigcerdà consolida el liderat amb 29 punts.

El conjunt femení va viatjar fins a Madrid per jugar contra el Quimeras Valdemoro, unes rivals directes per entrar a playoff que es van emportar dos punts després de guanyar el partit a la pròrroga. Els dos gols de les visitants van ser de Puigpinós i Giménez Pereiro.

Amb la derrota Valdemoro empata a punts al Puigcerdà, 10 punts, i amb un partit menys que les cerdanes per jugar. Les cerdanes tenen encara posicions que donen dret a playoff però la lluita per la tercera i quarta posició està molt ajustada.

Notícies del Pirineu