El Cadí La Seu no aconsegueix retrobar-se amb la victòria fora de casa i finalitza la novena jornada de la Lliga 60 a 53, contra l’Innova TSN – Leganés. Les rivals han estat superiors durant tot el partit, i tot i que les blanc-i-blaves han reaccionat no ha sigut possible una remuntada.

El matx ha començat amb una superioritat clara de les madrilenyes que s’han imposat en el marcador des del primer minut, tot i que Mikayla Pivec ha reaccionat i el resultat cada vegada era més ajustat al final de la primera part les de Canut s’han situat deu punts per sota.

La segona part ha seguit la mateixa dinàmica, però les actuacions d’Ariadna Pujol i Jewel Tunstull han fet disminuir la distància i quan semblava que les urgellenques podien remuntar el partit, les locals han reaccionat i finalment s’han emportat la victòria per 60 a 53.

Les de Canut hauran de seguir treballant per rebre aquest diumenge que ve un dels rivals més destacats, el València Basket.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU

Notícies del Pirineu