Després d'un cap de setmana de descans, el CG Puigcerdà torna a tenir partits. L'equip sènior masculí rebrà dissabte el Milenio Panthers de Logronyo, quan no fa ni un mes de la seva darrera visita. Un equip de la vella escola que imprimeix duresa en el joc i un ritme més aviat baix amb nombroses interrupcions i sancions. El Milenio no ha guanyat encara cap partit a la lliga i ha patit alguna golejada dolorosa.

Tot això dona força al Puigcerdà, que vol seguir com a líder sòlid. Buscarà que participi tota la plantilla en un partit que pot servir per seguir treballant en conjunt i millorant aspectes concrets del joc.

Per altra banda, les jugadores groc i negres faran un viatge llarg per enfrontar-se a un rival directe per entrar a playoff al final de la fase regular: el Valdemoro Ice Team de Madrid. Tot i perdre jugadores referents la temporada passada, tenen un bloc compacte i treballador que ja va estar a punt de donar la sorpresa la darrera jornada a la pista del Txuri Urdin. Gràcies a la seguretat que tenen a la porteria, acostumen a desplegar un joc defensiu i aprofiten la qualitat d’algunes de les seves atacants per decidir els partits.

Ara mateix els dos rivals estan separats per un sol punt però les cerdanes tenen un partit més disputat. Així que una victòria puigcerdanesa consolidaria la quarta posició de la classificació provisional.

Notícies del Pirineu