El Cadí La Seu aconsegueix la sisena victòria de la Lliga, en el retorn de la competició, contra un Campus Promete que no ha pogut imposar-se a les de Canut. La vuitena jornada de la Lliga, disputada al Palau d’Esports, ha finalitzat 68 a 59.

Les urgellenques han liderat el partit des del primer minut, dirigides per Mikayla Pivec, Irati Etxarri i Ariadna Pujol. Tot i que les rivals han reaccionat des del primer quart, no ha estat suficient per capgirar el marcador, i les de Canut han sentenciat el partit amb el joc de Laura Peña que ha seguit augmentant la diferència de punts.

El Cadí La Seu viatjarà aquest dissabte a Madrid per enfrontar-se al Innova-Tsn Leganés en la novena jornada de la Lliga. Canut remarca que les rivals han tingut canvi d’entrenador fa poc i es manté a l’expectativa per veure canvis en l’estratègia de l’equip.

Les blanc-i-blaves buscaran tancar aquesta setmana de competició amb una nova victòria, que les permetria ser més a prop de disputar la Copa de la Reina.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU - CÉSAR ARENAS, ENTRENADOR CAMPUS PROMETE

Notícies del Pirineu