L’Hospital Comarcal del Pallars acull aquests dies l’exposició ‘Retrats d’una pandèmia’. Es tracta d’una mostra de més de 100 fotografies realitzades durant les setmanes més crues de la pandèmia per tal de mostrar des de dins la feina feta pel personal del Servei d’Emergències Mèdiques. Les imatges van ser realitzades pel treballador del SEM Xavi Blanco.

Abans de ser a Tremp, l’exposició ha passat per l’Hospitalet i Reus. Des del territori s’han mostrat s’han mostrat satisfets de poder-la acollir i han assegurat que s’hi senten identificats.

En el marc de la presentació d’aquesta exposició també s’ha detallat que les Regions Sanitàries de Lleida i l’Alt Pirineu i Aran van rebre l'any 2020 22.000 trucades vinculades amb la COVID-19, de les quals prop de 2.000 van necessitar una mobilització de recurs. El 2021 ja en portem més de 47.000 i 2.000 han requerit una assistència presencial.

Parlen al vídeo: XAVI BLANCO, AUTOR DE L’EXPOSICIÓ - JOAN PERE FABREGAT, CAP SEM ALT PIRINEU-ARAN I PONENT - EDUARD SANJURJO, DIRECTOR ASSISTENCIAL HOSPITAL DEL PALLARS

Notícies del Pirineu