L'estació d'esquí de Portè-Pimorent iniciarà la temporada aquest dissabte 20 de novembre. El complex de l'Alta Cerdanya obrirà al públic l'espai de la Vinyola i, més concretament la pista Baby. Amb aquesta decisió, que representa una obertura simbòlica de la temporada, es pretén impulsar l'activitat econòmica dels establiments de l'estació i de la Vall del Querol i, alhora, donar un missatge als esquiadors de recuperació de la normalitat.

L’obertura d’aquest espai també permetrà posar les oficines de l'estació al servei dels esquiadors que volen retirar o fer els seus forfets de temporada o per atendre qualsevol informació o dubte dels aficionats a l’esquí.

El gruix de neu a les àrees més altes de l’estació de Portè acumulen més de 40 centímetres.

Pel que fa a les altres estacions d'esquí cerdanes, la Molina va anunciar que obriria el 27 de novembre, sempre i quan les condicions de la neu ho permetin. Mentrestant, Masella encara no ha anunciat data d'obertura però s'espera que també obri en els propers dies.

Parlen al vídeo: ERIC CHARRE, DIRECTOR ESTACIÓ PORTÈ-PIMORENT

Notícies del Pirineu