Jaume Betriu no participarà al Dakar 2022 i es centrarà en l’enduro durant la següent temporada. El nargoní assegura que ha estat una decisió d’última hora i molt difícil de pendre, però creu que ara mateix està centrat en la modalitat d’enduro i no té prou temps per entrenar per un rally raid i fer un bon paper.

El pilot ha aconseguit el títol de Campio d’Espanya en Enduro3 i el subcampionat en la categoria absoluta de la competició. En l’última prova, disputada a Almeria, Betriu ha aconseguit un segon i un primer lloc en la seva categoria, i dos podis en scratch.
El nargoní ha arribat a l’última cita amb un important costipat que li ha complicat els primers dies de competició amb un recorregut molt exigent, amb les pedres i el pols com a protagonistes de la carrera. Tot i això, l’últim jornada d’enduro ha permès al pilot de KTM millorar el temps de cada tram.

Betriu tanca una temporada en la que ha aconseguit una dotzena posició en la classificació general de motos al Dakar, un subcampionat del món en enduro 3 i el títol nacional en la mateixa categoria.

Parlen al vídeo: JAUME BETRIU, PILOT KTM

Notícies del Pirineu