Si tot va segons el previst el poble de Peramea veurà resolts d’una manera gairebé definitiva els problemes de subministrament d’aigua que fa tant de temps que arrossega. L’Ajuntament de Baix Pallars està ultimant aquests dies els treballs de millora per solucionar els problemes tan de la captació com de la canalització. En aquest darrer cas, la gran quantitat de calç havia anat obstruint la canalització fins al punt que l’aigua ja no podia passar.

Aquests dies, i fins que les obres no estiguin acabades, però, el poble seguirà abastint-se amb cubes d’aigua.

Per dur a terme les obres, l’Ajuntament ha comptat amb el suport de la delegació del Govern a l’Alt Pirineu i Aran i l’ajuda econòmica de l’Agència Catalana de l’Aigua. Un cop acabada l’actuació, encara caldrà enterrar part de la canalització i, més endavant, es substituirà algun tram antic que ara no s’ha canviat.

Parlen al vídeo: ANNA SENTINELLA, ALCALDESSA DE BAIX PALLARS

Notícies del Pirineu