Les estacions d'esquí d'Andorra confien en recuperar les xifres de clients que tenien abans de la pandèmia. La previsió d'obertura s'ha fixat per al 3 de desembre, amb l'inici del Pont de la Puríssima.

Entre les novetats d'aquesta temporada destaca la posada en marxa a Grandvalira d'un forfait dinàmic, que adaptarà el preu en funció de l'ocupació i permetrà descomptes de fins el 15 per cent. Les inversions a les instal·lacions, de 6,7 milions d'euros, permetran incrementar el nombre de cabines del Funicamp i també es millora l'oferta d'activitats infantils i d'esquí de muntanya.

Vallnord Pal-Arinsal arrencarà amb una oferta de descomptes del 50 per cent dels forfaits en una promoció `´Black Friday ´per una temporada amb més oferta complementària com per exemple les motos de neu elèctriques, les pistes per a trineus o el simulador virtual d'esquí.

Les bones dades d'ocupació de l'estiu i del pont de Tots Sants, fan que els responsables de Turisme d'Andorra i de les estacions d'esquí es mostrin optimistes de cara a la temporada d'hivern. L'objectiu és recuperar bona part del públic europeu.

El passaport Covid serà un requisit per accedir a l'interior dels locals de restauració andorrans, però no caldrà per a la pràctica de l'esquí. Als remuntadors es demanarà l'ús de mascareta.

Parlen al vídeo: JUAN RAMON MORENO, DIRECTOR GENERAL DE GRAND VALIRA-NEVASA - JOSEP MARTICELLA, DIRECTOR GENERAL DE VALLNORD-PAL ARINSAL - BETIM BUDZAKU, DIRECTOR GENERAL D'ANDORRA TURISME

Notícies del Pirineu