Si no hi ha canvis d’última hora, la Vall de Boí es quedarà a partir de l’any que ve sense l’única oficina bancària que encara hi dona servei a diari, la de CaixaBank. L’entitat ha decidit que, a partir del 31 de desembre només s’hi farà una atenció puntual i amb cita prèvia, a diferència d’ara, en què s’ofereix el servei de dilluns a divendres.

En aquest sentit, en l’últim ple municipal el grup de Junts per la Vall de Boí, a l’oposició, ha presentat una moció per tal que l’Ajuntament faci gestions amb l’entitat per intentar evitar aquest tancament parcial.

Des de l’Ajuntament han enviat una carta al delegat territorial de l’entitat i també al delegat del govern a l’Alt Pirineu i Aran per demanar que es freni aquesta mesura.

Parlen al vídeo: NIL MONSÓ, TINENT D’ALCALDE DE LA VALL DE BOÍ - JOSEP LLUÍS FARRERO, PORTAVEU DE JUNTS PER LA VALL DE BOÍ

Notícies del Pirineu